Mine bestillinger

Ofte stilte spørsmål

Nei, vi har ingen pakkepriser. Veien til førerkort er individuelt.

Den enkleste måten å bli elev på er å registrere deg som elev på nettsiden eller kontakte oss på 489 22 222.

Det er viktig at du kommer i gang tidlig med trafikkopplæringen, slik at fravær blir fordelt over tid. Vi tilbyr kvelds- og helgetimer som gjør at det blir enklere å minimere fravær under opplæring.

En undervisingstime har en varighet på 45 minutter. Dette omfatter klargjøring av timen, praktisk- eller teoretisk øving og avslutning med skriving av tilbakemelding på tabs.no.

Nei, de har forskjellige teoriprøver.

Sjekk kurskalender for nærmeste oppsatte trafikalt grunnkurs.

Det avhenger av hvor du bor og fra gang til gang. I utgangspunktet vil kjøretimen starte fra trafikkskolen / Solkilen 6.

Vi har ikke kreditt på våre tjenester. Du kan velge mellom å betale i nettbank, eller på Vipps. Det viktigste er at kjøretimen eller kurset er betalt før den begynner.

Ja, men ved undervisning etter ordinær åpningstid og i helger, tilkommer et pristillegg på 20 %.

Vi anbefaler at du starter å lese tidlig, slik at du får bedre utbytte av øvingskjøringen både privat og hos oss. Teorikunnskap er nødvendig for å kjøre.

En førerprøve varer som regel i ca. 65 minutter, fra du sier «Hei» til du sier «Hadet».

For å gjøre det enkelt sier vi til våre elever at du skal ha med pass eller nasjonalt ID-kort som er gyldig. Les mer om gyldig legitimasjon på Statens vegvesens nettsider.

Nei, skolen har bare bil med automatgir, og driver kun opplæring med dette.

Priser for obligatorisk opplæring finner du her for personbil, motorsykkel og tilhenger.

Prisen for et førerkort er individuelt og vi må ha en dobbeltime med deg før vi kan gi deg et estimat.

Vi anbefaler at vi bestiller førerprøve på vegne av deg. Da er vi sikre på at du er klar, og at vi har ledig tid. Gjør du det på egenhånd risikerer du at vi ikke kan bistå. Les om hvordan du gir oss fullmakt til å bestille førerprøve for deg.

Hva som kreves av opplæring for at din kompetanse er i samsvar med forskriftsfestede mål er det kun trafikklærere hos oss som kan bestemme.

Vi tilbyr ikke leie av kjøretøy til førerprøven uten en obligatorisk kartleggingstime (90 min) hos oss. Dersom vi opplever at kompetansen din er mangelfull vil du ikke få leie kjøretøyet før du har øvd mer.

Skroll til toppen