Mine bestillinger

Om oss

group-businesspeople-looking-blank-white-screen

LÆR Å KJØRE TRYGT

Vi er en erfaren og
pålitelig kjøreskole

Velkommen til Autogir Trafikkskole, kjøreskolen som hjelper deg å lære å kjøre med dyktighet og stil. Vi er et team av erfarne og sertifiserte instruktører som brenner for å lære deg ferdighetene og kunnskapen du trenger for å bli en trygg og kompetent sjåfør.

Jeg forstår at det kan være vanskelig å kombinere kjøreopplæring med skole! Vi tilbyr derfor kvelds- og helgekjøring, slik at du kan få minst mulig ugyldig fravær.

Anmeldelser fra Google

Drevet av

Jeg har tatt førerkort på Klasse A hos Autogir, og det ble en hyggelig og lærerik opplevelse. Veiledet av en lærerik og tålmodig Magnus kjørte vi systematisk og rutinert innom alle momenter og øvelser. Oppkjøringen ble bestått på første forsøk takket være en god kjøreskolelærer og litt egentrening. Kan sterkt anbefalle denne kjørekolen til alle

Espen Kristoffersen Tønsberg, Norge

Fikk førekort klasse B for noen mnd siden, og jeg var utrolig glad og sjokkert på hvor fort det gikk. Magnus er en av de hyggeligste kjørelærerne jeg har hatt. Han tilpasser opplæringen etter elevenes behov, gir gode tilbakemeldinger, og prøver sitt beste for at du er komfortabelt før og under kjøringen. Anbefaler sterkt!!

Mehriye Rafiq Tønsberg, Norge

Akkurat ferdig med Tung Motorsykkel hos Autogir trafikkskole. Magnus er en god tolmodig kjørelærer som fulgte opp og dro meg imellom opplæring og oppkjøring på en veldig god trygg måte. Veldig behagelig type å sammarbeide med og kom ut av det med veldig god forståelse og gode ferdigheter. Anbefaler Autogir til alle som skal ta førerkort.

review
Aage Floer Tønsberg, Norge

Magnus er en veldig trygg og god sjåførlærer. Han tilpasser opplæring etter elevens behov, og er rolig og tydelig både under kjøring og i tilbakemeldinger. Kan anbefales på det varmeste!

Caspar Rieber-Mohn Tønsberg, Norge

Veldig fornøyd med autogir og Magnus som lærer. Veldig hyggelig og fin kjørelærer. Takk for at jeg fikk kjøre med deg og for en veldig fin opplæring

Emilie Mørken-Fevang Tønsberg, Norge

Anbefaler Autogir og Magnus👍 Tålmodig og flink til å veilede på en forståelig måte. Klarte å få meg i mål med førerkort kl A før sommeren. Selv med mine vaner og uvaner, etter mange år bak rattet i bil. 🙂

Rune Sundby Tønsberg, Norge

Supert forløp for opplæring til tung motorsykkel (A). Magnus har vært strålende og gitt gode tilbakemeldinger, tydelig og lett å forstå. Klarte lappen på første forsøk med start hos Autogir fra helt uerfaren. Magnus strekker seg for å gi deg det du trenger. Kan absolutt anbefales.

Veronika V. Tønsberg, Norge

Veldig fornøyd med autogir og Magnus som lærer. Veldig hyggelig og fin kjørelærer. Takk for at jeg fikk kjøre med deg og for en veldig fin opplæring

Emilie Mørken-Fevang Tønsberg, Norge

Magnus er en god kjørelærer, han er god på å forklare og lett å forstå, og gir deg en god mestringsfølelse. Anbefaler han på det sterkeste.

Celine Skoglund Tønsberg, Norge

Flink lærer, bestod etter 5uker med intensiv kjøring

tyrannosaurus rex Tønsberg, Norge

Kjempeflink kjørelærer!

Joakim Kjellevold Tønsberg, Norge
Skroll til toppen